Veien ut av utroskap

Jeg har vært gift med samme mann i 21 år og hatt følelser for en annen i 10 år. Jeg er typen som ikke hopper lett over på nye ting og at jeg har vært utro klarer jeg ikke å forstå, for det er jeg sterkt motstander av, likevel føltes det riktig der og da.

Det vanskeligste jeg opplever nå, er å gå på jobb å være usynlig for han som betyr kjempemye for meg. Han er enslig og kan selvsagt ikke gå lenger på vent. Når jeg er alene og eventuelt prater med coachen min, ønsker jeg meg ut av forholdet, men jeg er redd jeg ikke vil tilgi meg selv hvis jeg gjør det. Barna våre har nok utfordringer som det er, og mannen min truer med krig hvis jeg går.

Line, hva søren gjør jeg?

Jeg vet godt dette ser ut som en umulig situasjon, men det er det ikke. Fra mitt ståsted er det innlysende at du bør komme deg videre, men jeg vet godt du ikke ser det like klart selv.

Alle har alt å vinne på at du går ut av dette forholdet. Vi får ikke flere utfordringer i livet enn vi kan klare, og du står nå ovenfor noen utfordringer du ikke skal skygge unna, men vokse på. Start med å komme nærmere deg selv, bruk litt tid hver dag på å meditere og/eller skrive til deg selv. Nei, jeg synes ikke du er svak eller falsk, som du spør om. Den prosessen du går igjennom, skal vi alle igjennom: Vi skal lære å lytte til vårt indre. Vi blir ikke bedre mennesker når vi lærer det (fordi vi allerede er gode nok), men vi får et enklere liv og opplever større glede.

Hvis du ønsker min hjelp på denne veien, er du hjertelig velkommen inn i min nettportal. Start med mitt gratis videokurs (link fra menyen).