Personvern

Din tillit er av største viktighet for meg, og jeg tar derfor ansvar for å beskytte ditt personvern. Denne personvernerklæringen forklarer hvordan jeg samler inn og benytter informasjon om mine brukere, og hvordan jeg beskytter deres personvern.

1. Hvem er behandlingsansvarlig?
Line Strandvik org.nr 985700028 MVA.

2. Hva er formålet?
Formålet med behandlingen av personopplysningene, er å nå frem til brukere med den informasjonen de ønsker.

3. Hva er det rettslige grunnlaget?
Jeg forholder meg til personopplysningsloven og ekomloven når det gjelder henholdsvis behandling av personopplysninger og bruk av cookies / informasjonskapsler på nettstedet.

4. Hvilke personopplysninger behandles?

Når du oppholder deg på en av mine nettsider: 
Jeg bruker Google Analytics til å se trender over hvor mange som besøker hver enkelt side og hvor lenge de gjennomsnittlig oppholder seg på hver side. Med en Facebook piksel samles informasjon om hvilke Facebook brukere som har vært inne på mine nettsider, slik at jeg kan målrette annonser kun mot dem.

Når du registrerer ditt navn og epost i kontaktskjema:
Ditt navn og epost lagres ved hjelp av systemet Aweber. Jeg deler ikke din epost med noen. Du kan når som helst skrive deg av mail-listen ved å klikke “unsubscribe” nederst i hver mail. Informasjon om hvilke mailer du åpner og hvilke linker du klikker på i hver mail, lagres i Aweber. Alt du skriver til meg holdes konfidensielt. Epostene leses kun av meg.

Når du svarer på en spørre-undersøkelse ved hjelp av Surveymonkey
Jeg lager markedsundersøkelser for å vite hvordan jeg kan tilpasse mine tjenester etter kundenes behov. Jeg lager kundetilfredshetsundersøkelser for å lære mer om hvordan jeg kan forbedre mine tjenester. Alle opplysninger du legger inn behandles konfidensielt og leses kun av meg.

5. Hvor hentes opplysningene fra?
Jeg innhenter ingen informasjon om brukere utover det de selv legger inn i kontaktskjema og det som innhentes via cookies / informasjonskapsler.

6. Er det frivillig å gi fra seg opplysningene?
Ja.  Bruk av cookies / informasjonskapsler kan nektes ved å gjøre innstillinger direkte på brukerens egen datamaskin / enhet.

7. Utleveres opplysningene til tredjeparter?
Nei, ingen personopplysninger utleveres fra nettstedet eller fra meg. Jeg deler ikke din mailadresse med noen. Alt du skriver til meg holdes konfidensielt, både det du skriver i mail og det du skriver i undersøkelse via Surveymonkey.

8. Hvordan slettes og arkiveres opplysningene?
Personopplysningene som lagres kan slettes ved at brukeren selv klikker “unsubscribe” i en av e-postene som sendes ut. Da slettes navn, epost og ellers alle opplysninger knyttet til den e-post adressen.

9. Hvilke rettigheter har den registrerte og hvilket lands lovverk gjelder?
Norsk lov gjelder for bruk av nettstedet, herunder personopplysningsloven og ekomloven. Du har krav på innsyn i hvilke opplysninger som lagres om deg.

10. Hvordan sikres opplysningene?
Ditt navn og epost lagres ved hjelp av systemet Aweber. Alt du skriver til meg holdes konfidensielt. Det er kun jeg som har tilgang til epost kontoene.

11. Kontaktinformasjon
Ved behov for kontakt i anledning behandling av personopplysninger, send meg en epost.

12. Link til samarbeidspartnere og deres personvernerklæring
Aweber  
Google Analytics
Facebook
Surveymonkey

 

Sist revidert: 31.mai 2017