Om Line

Jeg har gjennomgått mange personlige kriser i mitt eget liv, og har blant annet slitt med depresjon og selvmordstanker. Det tok lang tid før jeg fant et liv jeg trivdes med. I søken etter svar på mine egne problemer har jeg lest, lært, studert og eksperimentert med mange ulike metoder og selvhjelpsteknikker. Jeg reist verden rundt og studert yoga, meditasjon og healing. De siste årene har jeg jobbet som personlig veileder på nett, og undervist i det jeg har lært på min vei.

Jeg har tre barn, to gutter fra et tidligere forhold og en jente med min nåværende kjæreste. Guttene var kun 2 år og 5 år da vi flyttet, og mitt fokusområde de siste årene har vært å skape en trygg tilværelse for barna. Å være forelder er en stor oppgave, og det kan være mange utfordringer enten man er skilt eller ikke.

Beslutningen om å flytte hadde jeg overveid i mange år, og jeg var sikker da jeg gjorde det og har ikke angret siden. Jeg tror fullt og fast på at når vi ikke kan bli lykkelig sammen, kan vi alltid bli lykkelig skilt, og at barna har det best når foreldrene har det best. Å holde sammen for barnas skyld, brukes som en unnskyldning for å dekke personlige behov for sikkerhet og trygghet. Å skille seg er en selvutviklingsprosess vi skal gå inn og vokse på, forutsatt at lykkelig sammen er umulig.

Jeg har flere års erfaring som skilsmissecoach hvor jeg forebygger skader på barn og voksne, både skader som følge av å bli i destruktive forhold, men også skader som følger av destruktive skilsmisser. Skilsmisser er et høy-aktuelt tema. Vi er fortsatt på eksperiment-stadiet hvor vi skal lære å skille oss på den riktige måten, og det er derfor mye å lære. Jeg har lært at vi kan bli lykkelig skilt og få lykkelige skilsmissebarn, selv om den andre forelderen ikke samarbeider og det offentlige ikke klarer å hjelpe oss. Alt som kreves er én person som er villig til å vokse på utfordringen og oppsøker ny kunnskap der man selv kommer til kort.

Grunnlaget for glade barn er at vi har et godt forhold til oss selv. Jeg opplever barna våre som en forlengelse av oss selv, på den måten at hvis de har det vondt, er det noe vi personlig trenger å jobbe med. Vi kan ikke hjelpe barna våre uten å hjelpe oss selv først. Det er derfor jeg jobber som personlig veileder og ikke med parterapi eller familieterapi.

Skriv til meg hvis du ønsker min hjelp. Fortell kort hva det dreier seg om, og jeg vil vende tilbake med et tilbud om samarbeid.

Hilsen Line