Om Line

Hei, jeg heter Line Strandvik og jobber som skilsmissecoach for deg som vurderer samlivsbrudd og ønsker et godt liv etter bruddet for alle involverte.

Jeg har selv en fortid som tviler, og har gått igjennom mange indre prosesser selv. Jeg har to barn fra et tidligere forhold og et barn i nytt forhold.

Jeg har flere års erfaring som skilsmissecoach hvor jeg forebygger skader på barn og voksne, både skader som følge av å bli i et destruktive forhold, men også skader som følger av destruktive skilsmisser. Skilsmisser er et høy-aktuelt tema. Vi er fortsatt på eksperiment-stadiet hvor vi skal lære å skille oss på den riktige måten, og det er derfor mye å lære.

Det er viktig å presisere at jeg er verken for eller imot skilsmisser. Jeg vil at alle skal finne den løsningen som føles riktig for dem selv. Å leve i et dårlig forhold kan føles som å leve en løgn, vi er da utro mot oss selv og det er ikke et godt fundament for en familie. Min misjon handler ikke om å dytte noen inn i eller ut av et forhold, men å bidra til at vi finner tilbake til oss selv igjen og lever et liv vi kan stå inne for med hele vårt hjerte. DET er et godt fundament for en familie, skilt eller ikke skilt. 

Skriv til meg hvis du ønsker min hjelp. Fortell kort hva det dreier seg om, og jeg vil vende tilbake med et tilbud om samarbeid.

Hilsen Line