Hvordan samarbeide om barna med en narsissist?

Dagens spørsmål er fra en mann som vil vite:

Hvordan kan man forholde seg til noen med en veldig narsissistiske holdning når man har barn sammen? Narsissisme er en form for egoisme, men det er en personlighetsforstyrrelse som kan gjøre det ekstremt vanskelig å samarbeide om barna, spesielt etter en skilsmisse. Men det er mulig! Se videoen for å lære mer:

Hvis du er en av dem som er redd for å skille deg, nettopp for å havne i slike problemer, vil jeg minne deg om at du ikke kvitter deg med problemer i livet ved å stikke hodet i sanden. Hvis du befinner deg i en sumpmyr, bør du raskest mulig finne en heisekran og komme deg opp.

Som jeg sier i videoen: Uansett hvor vanskelig partneren/eksen din er, kan du få det til å funke for barna. Dessverre kan du ikke alltid lene deg på myndighetene i slike saker, fordi alt dette foregår på energiplan og er ikke så lett å se fra utsiden. Jeg tror oppriktig at vi ikke får flere utfordringer i livet enn vi kan klare, og jeg er overbevist om at du kan klare det du står ovenfor også.

Neste videoblogg:
Jeg takler ikke måten han håndterer egne barn og sin eks. Enten må jeg lære meg å leve med forskjellene, eller han må endrer seg, ellers må jeg bestemmer meg for å avslutte. Gir jeg opp for lett eller fokuserer jeg for mye på utfordringene?