Hvorfor mister vi oss selv?

Etter mange års ekteskap, er det flere som føler at de har mistet seg selv. De er redde for å søke min hjelp, i frykt for at jeg skal pushe dem ut en skilsmisse de ikke er klar for (det gjør jeg aldri uansett, men…. ).

De vet at det handler ikke bare om å finne svaret på om de skal bli eller gå, men det handler i bunn og grunn om å finne tilbake til den ekte seg igjen. Jeg er helt enig. Det er mange grunner til at vi kan miste oss selv på veien.

Jeg har også vært langt vekk fra den ekte meg, slitt med depresjon og selvmordstanker, som du kan høre om i videoen. Jeg må ha gjort noe riktig de siste årene, da jeg har en helt annet opplevelse av livet nå for tiden. Jeg vet det ikke er tilfeldig, men et resultat av indre endringer jeg har gjort i meg selv.

Du vet kanskje også, at når du endrer ditt indre, endres også ditt ytre liv? Hvis du ønsker å forankre denne bevisstheten dypere i deg, er du hjertelig velkommen med på kurset mitt, uansett hvilket ytre problem du har, det trenger ikke være bli eller gå problematikken, også andre problemer kan løses ved å gjøre indre endringer.

Du kan melde deg på kurset her.  (OBS: tidsbegrenset tilbud)