Hvorfor ble jeg tykk etter skilsmissen?

En kvinne jeg har hjulpet til å skille seg, undrer seg over hvorfor hun har lagt på seg etter skilsmissen. Hun hadde forventet å blomstre opp, ettersom problemet (=eksen) var ute av bildet. Jeg tror jeg har en idé om hvorfor og hva hun kan gjøre for å komme til bunns i det:

Som mange andre, synes hun det er vanskelig å følge alle gode råd hun hører om sunn kost og trim. Min erfaring er også at alle disse gode rådene kan sette seg på hjernen og kan føre til dårlig samvittighet for at vi ikke gjør det rette, noe som fører oss inn i en ond sirkel hvor helsen blir forverret. Det er nok derfor jeg opplevde å gå ned i vekt når jeg bestemte meg for å spise så mye sjokolade jeg ville. Jeg sier ikke at jeg ble tynn av å spise mer sjokolade, men jeg tror virkelig jeg ble tynn av å være mindre selvkritisk.

Det er veldig spennende å bli kjent med de mentale og emosjonelle årsakene til at vi ikke lever så sunt som vi vet vi burde. Jeg har funnet min måte å gjøre dette på, som du er velkommen til å få innsyn i hvis du vil.

For et år siden inviterte jeg alle på mail-listen min til å delta på sitronsaftkuren sammen med meg. I år har jeg gjort det litt annerledes. Jeg gjennomførte sitronsaftkuren alene (dvs kun med kjæresten) og filmet hele prosessen og lagde et onlinekurs av det. Kurset er for de som ønsker støtte mens de faster, og som ønsker å bli inspirert til å gjøre varige forbedringer av helsen. Jeg lærer deg ikke at du skal leve et mer disiplinert liv, tvert imot: Jeg viser hvordan vi fjerner indre motstand, som gjør det enklere å holde seg slank og frisk.

Du kan få tilgang til min gratis videoserie ved å registrere deg på sitronsaftkuren.com . Her får du tegn på at kroppen trenger å renses, hvordan kuren gjennomføres, hvilke resultater du kan forvente å oppnå og hvordan du får den gode effekten til å vare.